17 Mart 2015 Salı

Biri Alışveriş mi Dedi? #Aliexpress+Ebay Bölüm-2

   Merhaba Canlar,
   Linkinden izleyebileceğiniz alışverişimize hadi devam edelim.

   Linkinden ve $0,32'a alınan kırmızı güllü bir saç bandı var aldıklarım arasında.
   $1,13'a linkinden aldığım bir tırnak fırçası var sırada. Ve aynı paketten çıkan ve $1'a linkinden aldığım  ve edinmeyi de çok istediğim bir makyaj süngerini sonunda aldım. Bu dükkandan aldığım son ürün de bir uyku maskesi... Linkinden bulabileceğiniz ürünü $1,04'a almış bulunmaktayım.
   $0,21'a linkinden ve $0,11'a linkinden aldığım küçücük iki ürünle devam edelim. Biri pembe diğeri de lila tonlarında gül desenli tırnak stickerları...
   İki şirin gözlükle alışveriş macerama devam ediyorum. Şeker pembe olanı $0,65 ve linkinden ve lila olanı da $0,39 ve linkinden temin etmiş bulunmaktayım.
   12li bir dudak/göz kalemi seti... İnanılmaz yumuşak yapılı ürünler $2,5'a ve linkinden alınmıştır.
   $1 ve linkinden aldığım bir yüz temizleme süngerini de listeme dahil etmişim.
   3 saç bandı var sırada. Biri linkinde $0,45, ikincisi linkinde $0,11 ve sonuncusu da linkinde $56'a aldığım saç bantları...

   Çekilişime eklerim diye düşünerek aldığım beyaz-gümüş bir fırça seti var sırada. Aldığım link burada iken fiyatı da $1,31 idi.
   Güzelce paketlenmesine karşın 1 zayiat veren bir far paleti var sırada. 8 renk far ve 2 renk allıktan oluşan paletimin fiyatı $3,25 iken linki de burada. Aynı paketin ikinci ürünü de aynı fiyata alınan bir far paleti. Linki burada olan palet 10 renkten oluşuyor.
   Yine kırılan bir ürün var sırada... Bir allık palet... Bir miktar ödeme aldığım ve 6 renkten oluşan paletimi linkinden $6'a aldım.
   $9,06'a linkinden aldığım 24lü pembe fırça setimi de söyleyip noktayı koyuyorum canlar.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder