21 Ocak 2015 Çarşamba

Nasıl Bir Ürün? # Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector BB Cream (Göz)

   Merhaba Arkadaşlar;
   Bir ürün incelemesiyle daha karşınızdayım. Bu sefer ilk tanışmamızda memnun kalmadığım lakin sonradan fikrimi değiştiren bir ürünle ilgili: Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector BB Cream. Tabi bu göz çevresi için kullanılanı...

   İlk denediğimde kapatıcılığı çok yetersiz gelmişti. Eee insan kapatıcılara alışınca böyle hafif yapılı ürünler yok gibi görünüyor. Kapatıcı uygulamadığım bir kaç günün ardından bu ürünü uygulayınca dedim ki "Vay be!" Tabi ki hiç bir zaman yoğun bir kapatıcılık sağlamıyor, sağlamayacakta ama günlük kullanım için de yeterli olabilir, özellikle de göz altı sorunu olmayanlarda. Diğerlerimiz içinde yani biz, gözaltı problemliler bile makyajdan kaçındığımız, cildimizi biraz daha sakin, dinlenmiş hissettirmek isterdiğimiz zamanlarda kullanabilir. Emin olun kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir ürün. Hem de çok hafif yapılı...

   Ürünümüz 7 ml'lik bir ambalaja sahip. Uygulamayı gerçekleştirdiğiniz kısımda bir bilya var. Lakin herkesin söylediğinin aksine bence çok da bir ürün kullanımında pratiklik sağlamıyor bu. Ne de olsa ürünü yaymak için mutlaka bir araç gerekli olacak.
   Renklere dikkat edilmesi gereken bir ürün. Zaten çok dar bir renk yelpazesine sahip. Ama ben bu rengimle bile light kullanıyorum -normalde medium insanıyım :)-.

   Yapısı oldukça likit. Uygulaması da oldukça kolay.
   Demem o ki birbirine geç ısınan bir ikili olarak oldukça iyi bir yakınlık kurduk. Özellikle yoğun gözaltı morlukları olmayanlara tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder