19 Ocak 2015 Pazartesi

Biri Alışveriş mi Dedi? #Flormar

   Merhabalar;
   Bu günkü yazım yine bir alışverişimle ilgili. Üzerinden bir süre geçti ne yalan söyleyeyim ama anca sıra geldi deyip hemen konuya başlayalım. Şunu da hemen belirteyim ki bu konuyu görsel olarak paylaşmak isterseniz işte linki buracıkta.


 
   Bu alışverişim Flormar'dan aldığım malzemeler. Ama bu son indirim değil maalesef. Aslında çok güzel ürünler var yine indirimde ama... Ufff kocam ne der ki?
   Herneyse biraz sakinleşip, kendime engel olmam gerek çünkü bir süre bu kadar yeter. Devam edecek olursak; ilk önce gelen hediyelerle başlayayım. İlki bir deneme ürünü. Reborn Double Radiance Primer Highlighter... Diğer hediye de Passionate Dots serisi yanılmıyorsam 245 numaralı ojesi.

   İki adet ruj geliyor ardından. İlki PD23 numaralı yine Passionate Dots serisi oldukça güzel ve kalıcı bir turuncu diğeri ise aynı seri PD24 numaralı çok güzel bir mor. Bunların fiyatı 6'şar TL idi.
   3,25 TL'ye düşen tekli farlarından almasam olmazdı. A004 Cooper isimli koyu altın gibi bir renk  ve A005 Emerald isimli yeşili.
   Aynı serinin bir de aydınlatıcısı var tabi. Bende ki renk PD52. Fiyatı da 13,75 TL idi.
   Bir adet de invisible powder aldım. Bu ürünün beğeneni çoktu bende bir alayım da deneyeyim dedim. 6 TL gibi bir fiyatı var.
   8'li paletlerinin ikisinden de aldım. PD42 numaralı diğerine göre daha sakin renkleri olan bir palet, Diğer palet PD41 numaralı oldukça renkli bir palet. Fiyatları da 8,25 TL.
İşte benim Flormar alışverişim budur.
   Öpüldünüz...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder